Priscilla's Salon

Meer dan pedicure....

Pedicure Behandelingen


Basis Pedicure behandeling 

€ 17,50

max. 20 minuten


Desinfecteren van de voeten. Behandeling van nagels en nagelomgeving en eventuele kleine eeltplekjes
Standaard Pedicure behandeling 

€ 23,00

max. 45 minuten


Desinfecteren van de voeten. Behandeling van (schimmel-)nagels en omgeving. Het verwijderen van overtollig eelt en indien nodig; kloven, likdoorns, ingroeiende nagels.Afsluitend met verzorgende crème en eventueel blanke nagellak
Luxe Pedicure behandeling

€ 28,00

max. 60 minuten


Een Luxe ervaring voor uw voeten


Desinfecteren van de voeten. Behandeling van (schimmel-)nagels en omgeving. Het verwijderen van overtollig eelt en indien nodig; kloven, likdoorns, ingroeiende nagels.Keuze als extra een heerlijke scrub of masker.Afsluitend met verzorgende crème en nagellakkleur naar keuze.
SPA Behandeling

€ 35,00

De cosmetische pedicure lijn van het merk Skintruth is een professionele en complete lijn waarbij elk product zorgvuldig is samengesteld, een mix van speciale ingrediënten, natuurlijke extracten en essentiële oliën. De hydraterende stoffen verbeteren de vochtbalans in de huid waardoor deze zacht en soepel zal aanvoelen, en de verkoelende ingrediënten zijn een enorme oppepper bij vermoeide voeten en benen. Naast een basis pedicure behandeling zullen uw voeten heerlijk verwend worden met oa een lotion, scrub en masker.
Risico Voet

€ 28,00

Zoals de standaard behandeling maar nu met extra focus op de risicovvoet. Vaak vergoedt door uw ziekenfonds
Mycose (schimmel)nagel behandeling

 vanaf  € 17,50

Al het aangetaste nagel wordt zoveel mogelijk weggefreest. Inclusief de sporen. Een paar keer komt u terug voor eventueel verdere verwijdering en controle (dit zit bij prijs inbegrepen)
Nagelregulatie

vanaf   € 20,00

Eindelijk van die ingroeiende nagels af!!


Eerst zal de behandeling bestaan uit het proberen vrijmaken van de nagelwal en drukvrij leggen ervan. lukt dit echter niet naar behoren dan zal er gekozen worden voor een beugel of Spange die de nagelplaat gaat corrigeren.
Nagelprothese hand of voet

€ 10,00

Dunne broze nagels, trauma nagels, nagelbeschadigingen kan ik dmv acryl of gel rustgeven en/of herstellen zodat de nagel mooier kan (uit)groeien.
Lakken van de teennagels 


kleurlak

€  7,50

met gel coating voor langer plezier

meerprijs € 5,00

Gellak meerprijs

€ 12,50

Gellak

€ 18,00

Massage


voetmassage 

voet- en onderbeenmassage

meerdere soorten massages binnenkort...

vanaf € 15,00

€ 30,00

Parrafine Pakking voor de voeten

 € 17,50

Een Paraffine handpakking is een intensieve verzorgende verwenbehandeling voor uw voeten wat direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien.
Uw voeten voelen weer soepel aan en zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch.

1.peeling. Dit is om dode huidcellen te verwijderen, zodat de werkstoffen van de voetcrème beter door de huid kunnen worden opgenomen.

2.gemasseerd met een voedende voetcrème en één voor één ingesprayd met warme paraffine. Daardoor ontstaat er een waslaag op uw voeten.

3.voeten ingepakt in een plastic zakje, met daaroverheen een washand. om warmte te kunnen vasthouden

4.inwerken 10-15 minuten. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën open staan. Op deze manier kan de parrafine goed inwerken.

5.Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen uw voeten zijdezacht aan.